LOGISTIKA XIZMATLARI BOZORINI RIVOJLANTIRSHNING INNOVATSION KONSEPSIYALARI (Marketing Journal, 2025)
Ushbu maqolada logistika xizmatlari bozorining zamonaviy rivojlanish tendensiyalari va uning innovatsion konsepsiyalari tahlil qilingan. Tadqiqotda logistika bozori tushunchasi, uning global iqtisodiyotdagi oʻrni va hozirgi koʻrsatkichlari yoritilib, xalqaro savdo zanjirlarida logistika xizmatlarining strategik ahamiyati koʻrsatib oʻtilgan.