YASHIL MARKETINGNI RIVOJLANTIRISHNING MILLIY VA MINTAQAVIY XUSUSIYATLARI (Marketing Journal, 2025)
Maqolada hozirgi vaqtda jahonda muhim mavzulardan hisoblangan yashil iqtisodiyot, shuning ichida yashil marketing tushunchasining kelib chiqishi va mintaqada yashil marketing rivojlanishining istiqbollari tahlil qilingan. Yashil marketingda Jahon tajribasi va rivojlanish yoʻnalishlari. Yashil marketingning davlat tomonidan qoʻllab quvvatlanishi va milliy brendlarning bozordagi oʻrni. Shu bilan birga yashil iqtisodiyotning Orolboyi mintaqasidagi dolzarbligi koʻrsatilgan.