KICHIK BIZNES SUBYEKTLARIDA MARKETING FAOLIYATINI TASHKIL ETISHNING ZAMONAVIY YONDASHUVLARI (Marketing Journal, 2025)
Kichik biznes subyektlarining marketing faoliyatini tashkil etish va boshqarish tizimini shakllantirishga yondashuvlar universal xarakterga ega va bir-biri bilan va tashqi muhit bilan oʻzaro bogʻliq boʻlgan hamda boshqaruv qarorlarini amalga oshirish jarayonida ishtirok etadigan oʻzaro bogʻliq jarayonlar va harakatlar ketma-ketligiga asoslangan toʻplami sifatida ifodalanadi.