ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЦИФРОВЫХ ТЕХНОЛОГИИ В МАРКЕТИНГЕ (Marketing Journal, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy marketingda raqamli texnologiyalardan foydalanish samaradorlik va strategik rivojlanish nuqtai nazaridan kompleks tahlil qilingan. Tadqiqot raqamli texnologiyalarni joriy etishdagi asosiy toʻsiqlarni aniqladi: malakali mutaxassislarning yetishmasligi, maʼlumotlar sifati, mavjud tizimlar bilan integratsiya qilishning murakkabligi va maxfiylik masalalari. Ishning amaliy ahamiyati menejerlar va marketologlarga tarmoq xususiyatlari, mavjud resurslar va kompaniyaning strategik maqsadlarini hisobga olgan holda marketing texnologiyalariga investitsiyalarni ustuvor yoʻnaltirish boʻyicha asosli tavsiyalar berishdan iborat.