TOʻQIMACHILIK KORXONALARIDA MARKETING TADQIQOTLARIDAN FOYDALANISHNING AMALIY MASALALARI (Marketing Journal, 2025)
Ushbu maqolada toʻqimachilik korxonalarida marketing tadqiqotlaridan foydalanishning amaliy masalalari yoritilgan. Marketing tadqiqotlari tushunchasiga iqtisodchi olimlarning yondashuvlari va fikr-mulohazalari o‘rganilgan. Marketing tadqiqotlari natijalari boʻyicha isteʼmolchilar afzalliklari keltirilgan. Toʻqimachilik korxonalarida marketing tadqiqotlaridan foydalanishning amaliy jihatlarini yaxshilash bo‘yicha xulosalar shakllantirilgan.