MINTAQADA KAMBAGʻALLIKNI QISQARTIRISHDA KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIK FAOLIYATINING OʻRNI (Marketing Journal, 2025)
Ushbu maqolada mintaqadagi kambag‘allikni qisqartirish hamda kambagʻallik tushunchasiga taʼriflar berilgan, mintaqada kambagʻallikni qisqartirishda xizmat sohasi, kichik biznes va xususiy tadbirkorlik faoliyatini ahamiyatining shartsharoitlari, tamoyillari, xorij tajribasi va undan samarali foydalanish yoʻllari bayon etilgan.