QASHQADARYO VILOYATIDA GUSHT-SUT MAHSULOTLARI ISHLAB CHIQARISHDA DEHQONCHILIKDA XORIJIY TAJRIBA VA UNDAN HUDUDLARDA SAMARALA FOYDALANISH IMKONIYATLARI (Marketing Journal, 2025)
Ushbu maqolada sut-goʻsht mahsulotlari ishlab chiqishning iqtisodiy samaradorligiga taʼsir etuvchi omillar va uning samaradorligini oshirish yoʻllari tahlil qilingan. Oʻzbekiston Respublikasida va shu jumladan, Qashqadaryo viloyati xoʻjalik yurituvchi dehqon va fermer xoʻjaliklarda sut-goʻsht mahsulotlari bilan taʼminlanganlik darajasi va aholini chorvachilik mahsulotlari bilan taʼminlash yoʻnalishlari ochib berilgan