XIZMATLAR SOHASIDA MARKETING FAOLIYATINING MOHIYATI VA VAZIFALARI (Marketing Journal, 2025)
Xizmatlar sohasida marketing faoliyatining iqtisodiy mohiyati, uning raqamli iqtisodiyot sharoitidagi oʻziga xos xususiyatlari hamda samarali faoliyat yuritishdagi asosiy funksiyalari tahlil qilingan. Xizmat marketingining ishlab chiqarish marketingidan farqli jihatlari, xizmatlar isteʼmol jarayonida mijoz qadriyatlari va tajribasining roli asoslab berilgan. Shuningdek, xizmatlar sektorida marketing faoliyatini tashkil etish va rivojlantirishning ustuvor yoʻnalishlari yoritilgan.