OʻZBEKISTONDA REKLAMA FAOLIYATINI TASHKIL ETISHNING HUQUQIY ASOSLARI (Marketing Journal, 2024)
Maqolada Oʻzbekistonda reklama faoliyatini tashkil etishning huquqiy asoslari yoritilgan. Xususan, Oʻzbekiston Respublikasi “Reklama toʻgʻrisida”gi qonunida reklamaga nisbatan qoʻyilgan asosiy talablar batafsil bayon etilgan. Shuningdek, mazkur maqolada Oʻzbekiston Respublikasi Vazirlar Mahkamasining “Tashqi reklama bozorini tartibga solish toʻgʻrisida”gi qarorida belgilangan vazifalar oʻz aksini topgan.