INNOVATSION MARKETING TIZIMIDA BRENDING KONSEPSIYASINING MOHIYATI VA AHAMIYATI (Marketing Journal, 2024)
Mazkur maqolada raqamli iqtisodiyot sharoitida innovatsion marketing strategiyalaridan foydalanib, raqamli marketingda eng muhim omil hisoblangan brending konsepsiyasi oʻrganilgan, uni amaliyotda tatbiq qilinish usullari va yoʻllari tahlil qilinib, zamonaviy ishlab chiqarish va xizmat koʻrsatish sohalarida faoliyat yuritayotgan firma va korxonalar mahsulotlari brendini bozor iqtisodiyoti sharoitida raqobatbardosh boʻlib, bozorda oʻz oʻrnini mustahkam egallash masalalari koʻrib chiqilgan va ushbu sohada vujudga kelayotgan bir qancha muammolar yuzasidan fikr va xulosalar keltirilgan.