KORXONADA AXBOROT TIZIMLARIDAN FOYDALANISH YOʻNALISHLARI (Marketing Journal, 2024)
Maqola axborot tizimlaridan foydalanish orqali tashkilotdagi muhim oʻzgarishlarni aks ettirgan holda korxona faoliyati uchun axborotlashtirishning rolini koʻrib chiqishga bagʻishlangan.