OʻZBEKISTONDA TURIZMNI RIVOJLANISHIGA TAʼSIR ETUVCHI OMILLARNING RAQAMLI TAHLILI (Marketing Journal, 2024)
Ushbu maqolada Oʻzbekistonda turizmni rivojlanishiga taʼsir etuvchi omillarning ekonometrik tahlili amalga oshirilib, soʻnggi yillardagi yillik statistik maʼlumotlarni eng kichik kvadratlar usuli asosida regression tenglamalar tuzilib turli testlarga tekshirildi.