LOGISTIK KLASTERLARNI SHAKLLANTIRISH XUDUD RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISHNING OMILI SIFATIDA (Marketing Journal, 2024)
Maqolada hududlari raqobatbardoshligini oshirishga qaratilgan logistika klasterlarni shakllantirishning metodologik jihatlari, muammolari va tashkil etish shakllari oʻrganilgan. Oʻzbekistonda logistika klasterlarni shakllantirishning asosiy yoʻnalishlari va mexanizmlar taklif etilgan.