KICHIK BIZNESNI INNOVATSION RIVOJLANTIRISHNING XORIJ TAJRIBASINI OʻZBEKISTONDA QOʻLLASH IMKONIYATLARI (Marketing Journal, 2024)
Jahonda kichik innovatsion biznesning ijtimoiy-iqtisodiy ahamiyatini eʼtiborga olgan holda uning iqtisodiy salohiyatidan toʻla va samarali foydalanish yoʻnalishidagi ilmiy tadqiqotlarga katta eʼtibor qaratilmoqda. Maqolada muallif tomonidan xorijiy tajribalarni mamlakatimizda qoʻllash istiqbollari yuzasidan mulohazalar olib borilgan. Shu bilan birga taklif va tavsiyalar berib oʻtilgan.