OʻZBEKISTONDA ICHKI TURIZM IMKONIYATLARIDAN FOYDALANISH HOLATI (Marketing Journal, 2024)
Oʻzbekiston boy tarixiy, madaniy va tabiiy resurslarga ega boʻlgan mamlakat sifatida ichki turizm uchun katta potensialga ega. Soʻnggi yillarda ichki turizmning rivojlanishi va bu boradagi imkoniyatlardan foydalanish holati sezilarli darajada oʻzgarishlar bilan belgilanmoqda. Ushbu maqolada Oʻzbekistondagi ichki turizmning hozirgi holati va rivojlanish istiqbollari, sohadagi ayrim kamchilik va qiyinchiliklar haqida soʻz yuritamiz.