OLIY TAʼLIM MUASSASALARIDA TIJORATLASHTIRISH JARAYONLARI VA TEXNOLOGIYALAR TRANSFERINI SHAKLLANTIRISH (Marketing Journal, 2024)
Maqolada oliy taʼlim muassasalaridagi tijoratlashtirish faoliyatining mazmuni, uni tashkil etish va amalga oshirish, tijoratlashtirish jarayonlarida texnologiyalarning transfer tizimini shakllantirish yoʻllari, tamoyillari yoritilgan. Shuningdek, raqamli va innovatsion iqtisodiyot sharoitida oliy taʼlim muassasalarini tijoratlashtirish va texnologiyalar transferini amalga oshirish faoliyatini yoʻlga qoʻyish boʻyicha tavsiyalar ishlab chiqilgan