XORAZM VILOYATIDA TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISHDA RAQAMLI MARKETINGDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI TAHLILI (Marketing Journal, 2024)
Ushbu maqolada raqamli marketingning tadbirkorlikni rivojlantirishdagi ahamiyati yoritilgan. Xorazm viloyatida amalga oshirilgan axborot va aloqa sohasidagi xizmatlar hajmi, internet tarmog‘idan foydalanishning o‘sishi, korxona va tashkilotlarda lokal tarmoqqa hamda internet tarmog‘iga ulanganlik darajasi tahlil qilingan. Mazkur tahlil natijalari asosida tadbirkorlik subyektlarining raqamli marketingdan foydalanish imkoniyatlari bo‘yicha takliflar berilgan.