KAMBAG‘ALLIKNI QISQARTIRISHDA KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIK FAOLIYATINING O‘RNI (Marketing Journal, 2024)
Maqolada kambag‘allik tushunchasiga ta’rif berilgan, mintaqada kambag‘allikni qisqartirishda kichik biznes va xususiy tadbirkorlik faoliyatining ahamiyati, shartsharoitlari, tamoyillari, xorij tajribasi va undan samarali foydalanish yo‘llari bayon etilgan.