O‘ZBEKISTON IQTISОDIYОTIDА MОNОPОLIYАLАRNING TА’SIRINI KАMАYTIRISHDА RАQОBАT MUHITINING АHАMIYАTI (Marketing Journal, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston iqtisоdiyоtidа mоnоpоliyаlаrning tа’sirinikаmаytirishdа rаqоbаt muhitining аhаmiyаti va tartibga solish borasida raqobatsiyosatining samaradorligini asosiy yo‘nalishlаrning yaratish uchun о’rgаnish haqidama’lumotlar berilgan.