INNOVATSION FAOLIYATLARNI AMALGA OSHIRISHDA DAVLAT-XUSUSIY SHERIKLIK MODELLARINI LOYIHALASH (Marketing Journal, 2025)
Maqolada innovatsion faoliyatni amalga oshirishda davlat-xususiy sheriklik modellari va ularning tarkibiy mexanizmlari ko‘rib chiqiladi. “Innovatsion faoliyatni amalga oshirishda davlat-xususiy sheriklik” konsepsiyasi shakllantirilib, ushbu hamkorlik modelini ishlab chiqish uslubi belgilanadi. Muallif innovatsion faoliyatni amalga oshirishda davlat-xususiy sheriklik konsepsiyasining asosiy qoidalari va uning afzalliklarini tavsif etgan holda iqtisodiyot uchun muhim jihatlarini taqdim etadi.