ECONOMETRIC MODELS OF INCREASING THE EFFICIENCY OF CONSTRUCTION WORKS IN THE REGION (Marketing Journal, 2025)
Ushbu maqolada Samarqand viloyatida ijtimoiy -iqtisodiy taraqqiyotni taʼminlashda iqtisodiyot tarmoqlarining roli baholanadi hamda bu jarayonda qurilish sohasining ahamiyati oʻrganiladi. YaHMning oʻsishini taʼminlashda tarmoqlarning hissasi ekonometrik mode llar yordamida tahlil qilinib, asoslangan takliflar ilgari suriladi.
Keywords: construction industry; trends; research; efficiency