ENHANCING EXPORT STRATEGIES FOR LIGHT INDUSTRY ENTERPRISES (Marketing Journal, 2025)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasida eksport siyosati va boshqaruv tizimi, ayniqsa to‘qimachilik sanoatining hozirgi rivojlanishi va eksport faoliyati tahlil qilingan. “Konteks Tashkent” MCHJ tomonidan Respublikaning eksport salohiyatini oshirishga qaratilgan faoliyati ko‘rib chiqilgan.
Keywords: potential export; implementation strategy; corporate strategy; balance payments; parity payments; exchange rate foreign