ECONOMIC ANALYSIS OF INCREASING THE SOCIO-ECONOMIC STANDARD OF THE POPULATION AND THE DEVELOPMENT OF PRIVATE BUSINESS (Marketing Journal, 2025)
Maqolada kichik biznes fаоliyаtini rivоjlаntirish аsоsidа аhоli turmush sifаtini yаxshilаsh, ijtimoiy muhitini, mintaqada аhоli turmush sifаtini yаxshilаshda kichik biznes va xususiy tadbirkorlik faoliyatini ahamiyatining shart -sharoitlari, tamoyillari, xorij tajribasi va undan samarali foydalanish yoʻllari bayon etilgan.
Keywords: Small business; population; standard of living of the population; private enterprise; reduce unemployment