(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2026)
Ushbu maqolada fuqarolik jamiyati institutlarining ijtimoiy loyihalarini moliyalashtirishda ijtimoiy sheriklik mexanizmlaridan foydalanish imkoniyatlari tahlil qilindi. Tadqiqotda ijtimoiy sheriklik davlat organlari, NNTlar, biznes subyektlari, donor tashkilotlar va mahalliy hamjamiyatlarning resurslarini birlashtiruvchi institutsional platforma sifatida talqin etilgan. Maqolada ijtimoiy loyihalarni moliyalashtirishda grant, subsidiya, ijtimoiy buyurtma, hamkorlikda moliyalashtirish, korporativ ijtimoiy masʼuliyat va natijadorlikka asoslangan monitoring vositalarini uygʻunlashtirish zarurligi asoslandi.