(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2026)
Ushbu maqolada oziq-ovqat sanoati raqobatbardoshligini oshirishda marketing strategiyasini shakllantirish mexanizmlari tadqiq qilingan. Shuningdek, oziq-ovqat sanoati raqobatbardoshligini oshirishda marketing strategiyasini shakllantirish mexanizmlarini samarali tadqiq qilish yuzasidan xulosalar bayon etilgan.