(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2026)
Ushbu maqolada raqamlashtirish sharoitida toʻqimachilik korxonalarida mehnat resurslarini boshqarish tizimini takomillashtirish masalasi yoritilgan. Ish jarayonlarini raqamli vositalar asosida boshqarish, xodimlar faoliyatini hisobga olish, mehnat unumdorligini oshirish va boshqaruv qarorlarini tezkor qabul qilish imkoniyatlari tahlil qilinadi.Tarmoqda uchraydigan asosiy muammolar va ularni bartaraf etishning amaliy yoʻllari koʻrsatib beriladi. Maqola natijalari toʻqimachilik korxonalarida mehnat resurslaridan samarali foydalanish va boshqaruv tizimini yaxshilashga xizmat qiladi.