(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2026)
Mazkur maqolada bozorida sotuvchi va xaridorlarning oʻzaro munosabatlarini takomillashtirish uchun yangi texnologiyalarni ishlab chiqish va ularni joriy qilish, IT texnologiyalaridan maksimal foydalanish, yangi texnologiyalarni joriy qilish , bozordagi raqobatni analiz qilish va moliyaviy risklarni baholash uchun qanday marketing vositalaridan foydalaniladi, mijozlar bilan muloqot qilish va ularning talablari va istaklari haqida maʼlumot olish uchun qanday strategiyalar mavjud, korxonalar oʻzining imijini turli bozor segmentlariga qanday usullar orqali taqdim etilishi koʻrib chiqilgan.