(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2026)
Mazkur maqolada hududiy sanoat korxonalarining raqobatbardoshligini oshirishda innovatsion marketing usullarining roli tahlil qilindi. Innovatsion marketing vositalari, jumladan raqamli marketing, ma’lumotlarga asoslangan strategiyalar va mijozlar bilan interaktiv aloqalar korxona faoliyatiga ta’siri o‘rganildi. Tahlil natijasida innovatsion marketingni joriy etgan korxonalarda bozor ulushi, mijozlar soni va moliyaviy ko‘rsatkichlar o‘sgani aniqlandi. Marketing xarajatlari samaradorligi oshgani kuzatildi. Innovatsion marketing usullarini tizimli qo‘llash korxonalarning barqaror rivojlanishi va raqobat ustunligini ta’minlashda muhim omil ekanligi asoslandi.