(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2026)
Maqolada milliy iqtisodiyot xalqaro raqobatbardoshligini taʼminlashda davlatning iqtisodiyotga aralashuvi va davlat tomonidan amalga oshiriladigan strategik vazifalar kompleks hamda tizimli yondashuv asosida tahlil qilingan. Xalqaro raqobatbardoshlikni oshirishda davlatning roli konseptual jihatdan asoslangan. Milliy iqtisodiyot raqobatbardoshligini oshirish yuzasidan ilmiy takliflar va amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.