(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2026)
Mazkur maqolada Oʻzbekistonda tibbiy turizmning rivojlanish tendensiyalari va uning mintaqaviy xususiyatlari tahlil qilingan. Mamlakatda tibbiy xizmatlar sifati, tabiiy shifobaxsh resurslar, sanatoriy-kurort muassasalari va tibbiy infratuzilmaning rivojlanishi tibbiy turizmni kengaytirish uchun muhim omil hisoblanadi. Shuningdek, ayrim hududlarda tibbiy turizmning ixtisoslashuv yoʻnalishlari, hamda oxirgi yillardagi rivojlanish tendensiyalari koʻrib chiqilgan.