(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2026)
Mazkur maqolada sanoat korxonalarida investitsion faoliyatni boshqarishning strategik maqsadlari va rivojlanish omillari tadqiq etilgan. Sanoat korxonalarida investitsion faoliyatni samarali tashkil etishning iqtisodiy ahamiyati, investitsiya jarayonlarini boshqarish mexanizmlari hamda investitsion faollikka ta’sir etuvchi ichki va tashqi omillar tahlil qilingan. Korxonalarda investitsion strategiyani takomillashtirish, innovatsion texnologiyalarni joriy etish, moliyaviy resurslardan samarali foydalanish va raqobatbardoshlikni oshirish masalalari yoritilgan.