(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2026)
Mazkur maqolada korxonalarda pul mablag‘lari hisobini tashkil etish samaradorligi tahlil qilindi. Tadqiqot davomida pul mablag‘lari aylanishi, likvidlik darajasi, operatsion pul oqimlari va rejalashtirish sifati bilan bog‘liq ko‘rsatkichlar o‘rganildi. Natijalarda hisob jarayonlarini raqamlashtirish, ichki nazorat tizimini takomillashtirish va pul oqimlarini samarali boshqarish moliyaviy barqarorlikni mustahkamlagani aniqlandi. pul mablag‘lari hisobi samaradorligini baholash uchun taklif etilgan integral indeks boshqaruv qarorlarining sifatini oshirishga xizmat qilgani asoslandi.