(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2026)
Mazkur maqolada korporativ logistika tizimini rivojlantirish strategiyalarining nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan. Globallashuv jarayonlarining jadallashuvi, raqamli iqtisodiyotning rivojlanishi hamda taʼminot zanjirlari murakkabligining ortishi sharoitida logistika tizimini strategik boshqarishning korxonalar raqobatbardoshligini taʼminlashdagi ahamiyati asoslab berilgan. Maqolada logistika strategiyasining korporativ strategiya bilan oʻzaro bogʻliqligi, integratsiyalashgan logistika konsepsiyasining mazmuni hamda logistika tizimini rivojlantirishning zamonaviy yondashuvlari tahlil qilingan.