(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2025)
Ushbu ilmiy maqolada korxonalar tomonidan eko yorliqlardan foydalanishning iste’molchi qaroriga ta’siri o’rganildi. Tadqiqot asosida korxonalarning mahsulot qadoqlashida yoki reklama materiallarida “eko”, “tabiiy”, “organik”, “biologik toza” kabi yorliqlardan foydalanishi iste’molchilarda qanday ishonch, qiziqish yoki shubha uyg‘otishi aniqlandi. Maqola yakunida korxonalarga eko yorliqlardan samarali foydalanish bo‘yicha amaliy tavsiyalar taqdim etildi.