(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2025)
Ushbu tadqiqot ishida xizmat koʻrsatish sohasining jahon iqtisodiyotidagi oʻrni va rivojlanish tendensiyalari kompleks tahlil qilingan. Tadqiqot xizmat sektorining global YaIMdagi ulushi, turli mamlakatlar tajribasi va raqamli texnologiyalarning transformatsiyasini taʼsiri qamrab oladi. Har bir jadvalga kengaytirilgan tahlil berilgan boʻlib, unda statistik maʼlumotlarning qiyosiy tahlili, tendensiyalari oʻrganilgan va Oʻzbekiston uchun amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.