(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2025)
Ushbu tezisda toʻqimachilik sanoatida investitsion loyihalarni boshqarish metodologiyasini takomillashtirishning xalqaro tajribasi tahlil qilingan. Tadqiqotda Turkiya, Vyetnam, Bangladesh va Oʻzbekiston toʻqimachilik sanoatidagi investitsion loyihalar boshqaruvi solishtirma tahlilga tortilgan. Stage-Gate modeli, PMBOK standarti va UNIDO metodologiyalari kontekstida loyihalarni boshqarishning samarali usullari oʻrganilgan.