(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2025)
Chakana savdo korxonalarining raqobatbardoshligini oshirish jarayonida marketing strategiyalarining oʻrni va ahamiyati ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Bozor iqtisodiyoti raqamli bosqichga oʻtayotgan sharoitda chakana savdo tarmoqlarining muvaffaqiyati isteʼmolchilarga yoʻnaltirilgan marketing yondashuvlari, brend strategiyasi, sodiqlik dasturlari hamda raqamli marketing vositalaridan samarali foydalanishga bogʻliqdir.