(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2025)
Maqolada qishloq xoʻjaligining oʻziga xos xususiyatlari va unda tadbirkorlikning oʻrni asoslangan. Shuningdek, qishloq xoʻjaligi tadbirkorligi sohasida ilmiy tadqiqot olib borgan olimlarning fikrlari oʻrganilgan va tahlil etilgan. Oʻzbekiston respublikasida qishloq xoʻjaligida mavjud muammolari va istiqbollari keltirilgan. Qishloq xoʻjaligi sohasida mutaxassislarining yetishmovchiligi va tadbirkorlikdagi mavjud muammolarining yechimi boʻyicha taklif va tavsiyalar berilgan.