(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2024)
Mazkur maqolada raqobat muhiti tahlili, uning korxona raqobatbardoshligiga ta’siri, tadbirkorlik subyektlarining raqobat va raqobat muhitiga munosabati, raqobatchilik toʻgʻrisida tadbirkorlar tushunchalari tahlili mualliflar tomonidan oʻtkazilgan soʻrovnoma natijalari asosida amalga oshirilgan. Shuningdek, Oʻzbekiston Respublikasi Prezidenti huzuridagi Statistika agentligi tomonidan oʻtkazilgan soʻrovnoma hisobot natijalari asosida Oʻzbekiston Respublikasi va Xorazm viloyati boʻyicha raqobat muhitining solishtirma baholash tahlili oʻtkazilib tegishli xulosa va takliflar chiqarilgan.