(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2024)
Maqolada mamlakatimizda chakana savdoning soʻnggi yillardagi holati hamda uning prognoz holatlari haqidagi maʼlumotlarkeltirib oʻtilgan. Shuningdek, chakana savdoda elektron tijorat ulushi va uning rivojlanib borishi toʻgʻrisida fikrlar va xulosalar berilgan.