(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2024)
Mazkur maqolada korxonalar eksport salohiyatini oshirishda innovatsion marketing strategiyalaridan foydalanishning ilmiy-uslubiy asoslari oʻrganilgan. Xorijiy mamlakatlar bozori BKG tahlil usuli asosida oʻrganilgan. Oʻzbekiston uchun xorijiy mamlakatlar bozoriga kirib borishga qaratilgan marketing strategiyalari taklif etilgan.