(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2024)
Ushbu maqolada masofaviy bank xizmatlarini tashkil etishning iqtisodiy asoslarini koʻrib chiqadi, ularning banklar va fuqarolar uchun maʼnaviy va moddiy manfaatlarini taʼriflaydi.