(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2024)
Maqola axborot tizimlaridan foydalanish orqali tashkilotdagi muhim oʻzgarishlarni aks ettirgan holda korxona faoliyati uchun axborotlashtirishning rolini koʻrib chiqishga bagʻishlangan.