(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2024)
Ushbu tadqiqot O’zbekistonning avtonom respublikasi bo’lgan Qoraqalpog’iston turizm rivojlanishining istiqbollarini o’rganadi. So’nggi ma’lumotlardan foydalangan holda, tadqiqot turizmning o’sishi va bandlik, YaIM va infratuzilmani rivojlantirish kabi iqtisodiy ko’rsatkichlar o’rtasidagi bog’liqlikni аниқланади. Natijalar turizmning mintaqaviy iqtisodiy yuksalish katalizatori boʻlib xizmat qilishi hamda turizmni barqaror rivojlantirish boʻyicha muammolar va strategiyalarni hal qilish salohiyatini aniqlaydi.