(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2024)
Maqolada hududlari raqobatbardoshligini oshirishga qaratilgan logistika klasterlarni shakllantirishning metodologik jihatlari, muammolari va tashkil etish shakllari oʻrganilgan. Oʻzbekistonda logistika klasterlarni shakllantirishning asosiy yoʻnalishlari va mexanizmlar taklif etilgan.