(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2024)
Ushbu maqolada sanoat mahsulotlari ishlab chiqarish hajmining oʻsishi va oʻzgarish tendensiyalari hamda iqtisodiyotdagi umumiy rivojlanishga taʼsiri muhokama qilinadi. Shuningdek, sanoat mahsulotlari ishlab chiqarish hajmining Respublika YaIM hajmidagi ulushi va hududlar boʻyicha sanoat mahsulotlari ishlab chiqarish hajmi tahlil qilinadi. Mazkur tahlil mamlakatning sanoat siyosatini takomillashtirish va iqtisodiy oʻsishni jadallashtirish yoʻlidagi muhim omillarni ochib beradi.