(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2024)
Mobil texnologiyalar har bir davlat oʻz barqaror surʼatida rivojlanishi va yaratishi mumkin boʻlgan maqsad bilan mavjud biznesga ozgina, barqaror oʻzgarishlar kiritadi. Natijalar shuni koʻrsatadiki, mobil telefonlar pul rivojlanishiga ijobiy va eʼtiborga loyiq taʼsir koʻrsatadi. Kelajakda mobil telefonlar mobil toʻyinganlik darajasiga yetguncha rivojlanishni ragʻbatlantirishi kutilmoqda. Shu nuqtada, yangi yutuqlar va texnologiyalar mobil telefonni ishlab chiqish vositasi sifatida almashtiradi .