(untitled) (Журнал «Маркетинг», 2025)
Ushbu maqolada sanoat korxonalarida raqamli marketing faoliyatini tashkil etishning oʻziga xos jihatlari ochib beriladi. Raqamli marketingning sanoat tarmoqlari uchun ahamiyati, uning iqtisodiy oʻsishga taʼsiri va ijtimoiy xususiyatlariga koʻra farqlanishi muhokama qilinadi. Maqolada raqamli texnologiyalar orqali sanoat korxonalarining bozorda raqobatbardoshligini oshirish, brendni rivojlantirish va jahon bozoriga kirish imkoniyatlarini kengaytirish kabi masalalar yoritiladi. Shuningdek, raqamli marketingning ijtimoiy va iqtisodiy oqibatlari, jumladan, mehnat bozori va inson kapitalining rivojlanishiga taʼsiri koʻrib chiqiladi.