BANK XIZMATLARI SIFATINI TAKOMILLASHTIRISH ORQALIMOLIYA BOZORIDAGI RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISH (Журнал «Маркетинг», 2026)
Maqolada moliya bozori sharoitida tijorat banklarining raqobatbardoshliginioshirishda bank xizmatlari sifati va mijozlarga xizmat koʻrsatish samaradorliginingahamiyati tadqiq qilingan. Tadqiqotda bank xizmatlari diversifikatsiyasi, raqamli bankxizmatlari rivojlanishi va mijozlarga yoʻnaltirilgan xizmat koʻrsatishmexanizmlarining banklar raqobatbardoshligiga taʼsiri tahlil qilingan. Shuningdek,bank xizmatlari sifatini oshirishga qaratilgan strategik boshqaruv qarorlarinitakomillashtirish boʻyicha ilmiy asoslangan takliflar ishlab chiqildi.