UY-JOY KOMMUNAL XOʻJALIGIDA MARKETING YONDASHUVLARINIJORIY ETISH VA RIVOJLANTIRISH (Журнал «Маркетинг», 2026)
Tadqiqotda sohaning oʻziga xos xususiyatlari, isteʼmolchilar ehtiyojlarinianiqlash, xizmatlar sifatini oshirish hamda mijozga yoʻnaltirilgan boshqaruv tiziminishakllantirish masalalari tahlil qilingan. Shuningdek, marketing vositalaridan samaralifoydalanish, xizmatlar diversifikatsiyasi va raqamli marketing texnologiyalarini joriyetishning ahamiyati asoslab berildi. Maqolada xorijiy tajribalar umumlashtirilib, ularnimilliy sharoitga moslashtirish imkoniyatlari koʻrib chiqilgan. Tadqiqot natijasida uyjoykommunal xoʻjaligida marketing yondashuvlarini rivojlantirish boʻyicha ilmiyasoslangan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.